trende

2023 İSG Sertifika Ücreti

2023 İSG Sertifika Ücreti

İSG Sektörü yeni yıla ZAM haberleri ile başladı. İSGGM tarafından iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi, diğer sağlık personeli İSG Sertifika Ücreti yayınladı. Yaklaşık Yüzde 90 ‘a yakın bir artış gerçekleşti. İSG Profesyönelleri arasında tartışmalara neden olan bu durum hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümüne görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

İş Güvenliği Firması ‘mı arıyorsunuz?

Bize aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilir yada hizmetlerimizi anlatmamız için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

2023 İşyeri Hekimi İSG Belge Ücreti Ne kadar?

İş yeri hekimliği yapmak isteyen adayların, yeni belge ücreti 2023 yılında 1534 TL oldu. Bu rakam işyeri hekimi sınavını kazanmış olan adayların İSG Profesyöneli olarak çalışmak istiyorsanız Yatırmanız gereken ücret tutarıdır. İSG Hizmeti sunmak için işyerlerinde işyeri hekimi olarak çalışmak isteyen hekimler için 2023 yılı işyeri hekimi Sertifika düzenlenmesi için belirlenen ücret 1534 TL

2023 İş Güvenliği Uzmanı İSG Belge Ücreti Ne kadar?

İş Güvenliği uzmanlığı yapmak isteyen adayların, yeni belge ücreti 2023 yılında 1534 TL oldu. Bu rakam ÖSYM tarafından gerçekleştirilen İSG Sınavını C,B,A sınıfı iş güvenliği uzmanı olarak kazanmış adaylar için çok önemlidir. İSG Profesyöneli olarak çalışmak istiyorsanız Yatırmanız gereken ücret tutarı 2022 yılına göre yüzde 90 oranında artış gösterdi. İSG Hizmeti sunmak için işyerlerinde iş güvenliği uzmanı olarak çalışmak isteyen sınavda başarılı olmuş adaylar için 2023 yılı İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI Sertifika düzenlenmesi için belirlenen ücret 1534 TL

2023 Diğer Sağlık Personeli Belge Ücreti Ne kadar?

Diğer Sağlık Personeli Hizmeti sunmak isteyen adayların, yeni belge ücreti 2023 yılında 1534 TL oldu. Bu rakam ÖSYM tarafından gerçekleştirilen İSG Sınavını DSP olarak kazanmış adaylar için çok önemlidir. İSG Profesyöneli olarak çalışmak istiyorsanız Yatırmanız gereken ücret tutarı 2022 yılına göre yüzde 90 oranında artış gösterdi. İSG Hizmeti sunmak için işyerlerinde DİĞER SAĞLIK PERSONELİ olarak çalışmak isteyen sınavda başarılı olmuş adaylar için 2023 yılı Diğer Sağlık Personeli Sertifika düzenlenmesi için belirlenen ücret 1534 TL

İSG KATİP Duyuru Sistemi ‘nde Belirtilen Oranlar

BELGE TÜRÜFİYATI
Eğitici, İş Güvenliği Uzmanlığı ve İşyeri Hekimliği Belgelerinin Elektronik Ortamda Düzenlenmesi1534,00 TL
Diğer Sağlık Personeli Belgelerinin Elektronik Ortamda Düzenlenmesi383,50 TL
Eğitici, İş Güvenliği Uzmanlığı, İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personeli Belgelerinin Vize İşlemlerinin Yapılması383,50 TL
İSG Profesyönellerinin İSG Sınav dönemi sonrasında yatırması gereken sertifika ücreti ve vize yenileme ücreti tablosu

Bursa OSGB Firmaları 2023 Fiyat Güncelleme işlemleri

Bursa OSGB sektöründe çalışan isg profesyönelleri için yine büyük değişiklikler gerçekleşiyor. Kırmızı osgb ‘ler için yeni bir gün doğmuş gibi. Mevcut durumda osgb firmaları ‘da işyerlerini arayıp osgb fiyat teklifi alıyorlar.

Mevcut Durumu iki türlü incelemek gerekiyor. Kırmızı osgb firmaları hizmet verdiği firmaları arayıp minimum asgari ücret tutarı oranındaki artışı onaylattıktan sonra İSG Profesyönelleri ile görüşüyorlar. Bu konuda artışları (kabul eden firmaları) sanki daha azına razı olmuş gibi gösterip sektör çalışanlarına fiyat baskısı olarak kullanıyor.

2023 YILI İSG PROFESYONELİ BELGE ÜCRETLERİ

Belge ücretleri her yıl Makam Oluru ile belirlenmektedir.

Belge ücretleri Ziraat Bankası Kurumsal Tahsilat Hesabı (ÇSGB İSGGM Belge Ücretleri) aracılığıyla yatırılmaktadır. Döner sermaye işletmesi hesabına yatırılan ücretler kabul edilmemektedir.

Sertifika almak için İSG-KATİP’ten “Süreç Yönetimi” ►“Sertifika Başvuruları” ► “Yeni” adımları takip edilerek başvuru yapılması gerekmektedir. Uygun başvuruların banka bildirimi gerçekleştirilmekte olup Ziraat Bankası Kurumsal Tahsilat Hesabına (ÇSGB İSGGM Belge Ücretleri) T.C. kimlik numarası ile ödeme yapılmaktadır.

Eğitici, İş Güvenliği Uzmanlığı, İşyeri Hekimliği ve Diğer Sağlık Personeli Belgelerinin beş yılda bir vize ettirilmesi zorunludur. Bu sebeple, belgelerin geçerlilik süresinden itibaren her beş yıl için ayrı vize ücreti talep edilmektedir.

13.01.2023
3.013
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Halim ASA İSG Danışmanlığı
Halim ASA İSG Danışmanlığı
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?